728 x 90
Aquest contingut no aquesta disponible actualment

SESSIÓ TÈCNICA DE RFEN DE WATERPOLO

SESSIÓ TÈCNICA DE RFEN DE WATERPOLO

Gran èxit a la jornada de seguiment de la RFEN que es va realitzar a Calvià per als nostres jugadors i jugadores més prometedors dels anys 2005, 2006 i 2007 a més d´uns cursos formatius per als nostres entrenadors de les Balears.

Els 2 responsables de la RFEN que es van desplaçar fins a Mallorca van ser Mirko Blazevic i Antonio Aparicio que primerament van oferir una explicació als nostres entrenadors sobre els principis de treball i entrenament que es desenvolupen des de la Direcció Tècnica de la RFEN.

Un cop ja a l´aigua amb els jugadors es van realitzar diversos exercicis tècnics enfocats a la defensa del boia durant la jornada del matí i als desplaçaments defensius a les zones actives.

Igualment durant la sessió de l´horabaixa per als entrenadors es va fer una explicació de l´adaptació els darrers anys dels entrenaments per als porters. Aquesta posició és la que darrerament ha obtingut més canvis en els conceptes tècnics d´aprenentatge.

Destacar la bona predisposició de tots els involucrats en aquesta jornada de seguiment destacant els clubs amb una participació de 28 jugadors i jugadores (100% dels inscrits) malgrat fer-se en uns horaris de difícil compaginació amb els horaris escolars.

Donar les gràcies a l´ICE i a l´Ajuntament de Calvià per les facilitats i la cessió de les seves instal-lacions.

LLISTA DE PARTICIPANTS



Twitter