728 x 90
Aquest contingut no aquesta disponible actualment

INICI LLIGUES INFANTIL I JUVENIL MIXTA DE WATERPOLO

INICI LLIGUES INFANTIL I JUVENIL MIXTA DE WATERPOLO

Aquest cap de setmana s´inicien les Lligues Infantil Mixta i el Juvenil Mixta d´aquesta temporada tan atípica. En aquesta Lliga Infantil Mixta jugaran 7 equips en format de tots contra tots on cada club de Balears aporta un representant a excepció del CampusEsport que ha pogut inscriure 2 equips. Després de les dificultats que va haver-hi la temporada passada en què es va haver de suspendre la Lliga Aleví mixta ens trobarem amb jugadors i jugadores que porten més d´un any sense disputar cap partit oficial, així que esperem amb il-lusió aquesta tornada a la competició per a tots aquests esportistes.

Per la seva banda, la Lliga Juvenil Mixta compta amb 5 equips inscrits que també disputaran la Lliga Regular en format tots contra tots, tenim un representant per cada club de Balears a excepció del CN Sant Josep que aquesta temporada no ha pogut inscriure equip. En aquesta categoria es permet la competició mixta i donarà un ordre de classificació per a la disputa del Playoff final pel títol. Aquest Playoff només serà a Juvenil masculí ja que així ho requereix la RFEN per accedir als Campionats d´Espanya.

Recordar que a Infantil Mixta el Club Campusesport i en categoria Juvenil el CN Ciutat de Palma defensen el títol aconseguit la temporada passada.

MOLTA SORT A TOTS/ES I GRÀCIES PER LA RESPONSABILITAT I IMPLICACIÓ DELS EQUIPS, ESPORTISTES I FAMÍLIES PERQUÈ PODEM SEGUIR GAUDINT DEL WATERPOLO UNA TEMPORADA MÉS.





Twitter