728 x 90
Aquest contingut no aquesta disponible actualment

DECIDIDT EL CAMPIÓ DE LA LLIGA REGULAR ALEVÍ T. 21-22

DECIDIDT EL CAMPIÓ DE LA LLIGA REGULAR ALEVÍ T. 21-22

El cap de setmana passat van finalitzar les Lligues Aleví i Cadet Mixt en el seu format de Lliga Regular, mancant uns partits ajornats per incidències COVID.

Així i tot ja podem fer un resum de com ha anat aquesta primera part de la temporada.

En el cas de l´aleví mancant un partit ajornat, entre CN Calvià i C CampusEsport (a disputar durant el mes d´abril), ja tenim campió de la Lliga Aleví, el CN CIUTAT DE PALMA.

La segona i tercera plaça es decidiran justament a la disputa d´aquest partit ajornat, ia la conclusió d´aquest matx es realitzarà el lliurament de trofeus per a aquesta competició.

D´altra banda la Lliga regular cadet, s´ha ajornat fins al mes d´abril, lamentablement en aquesta competició s´han hagut d´ajornar 4 partits pel que només tenim el primer lloc confirmat, que seria per al CONNECTABALEAR MALLORCA WPC. La resta de les posicions dependrà dels partits pendents de disputar.

Recordeu que aquesta Primera Fase només donarà un ordre de classificació per a la disputa del playoff final cadet masculí, on estaran representats els 6 clubs de Balears, a celebrar, (a falta de confirmació) final els dies 14 i 15 de maig.

Aquest playoff final servirà per dilucidar la classificació final i aconseguir el Campionat de Balears.

Com a menció especial en aquesta Lliga Cadet mixta referir-nos a una situació que es va donar al partit Aquàtic Sòller – CN Calvià, on a l´inici del quart període i amb un resultat de 8-15 per a l´equip visitant, el CN Calvià va haver de disputar la resta del matx amb un jugador menys a l´aigua per falta d´efectius a causa d´expulsions i només haver pogut desplaçar 9 jugadors per situació COVID. En aquell moment l´Aquàtic Sòller a les mans del seu entrenador Ícaro Carecho va donar l´ordre de jugar la resta del matx ells també de forma voluntària amb un jugador menys per igualar la situació dins l´aigua. Aquesta decisió va impedir poder arribar a ajustar el marcador i va suposar una derrota més important per a Aquàtic Sòller, que finalment va perdre per 10-22 (últim parcial de 2-7).

Felicitar el conjunt de l´Àquatic Sòller de mà del seu entrenador Ícaro Carecho per aquest acte d´esportivitat i valors.





Twitter