728 x 90
Aquest contingut no aquesta disponible actualment

GRUP DE SEGUIMENT NATACIÓ – CTEIB Temporada 2021-2022

GRUP DE SEGUIMENT NATACIÓ – CTEIB Temporada 2021-2022

GRUP DE SEGUIMENT NATACIÓ – CTEIB

Temporada 2021-2022


Aquesta nova temporada, amb l´objectiu de millorar el seguiment dels nedadors de la nostra comunitat, per a una futura incorporació al Centre de Tecnificació de les Illes Balears hem creat un grup de seguiment conjunt entre la Federació Balear de Natació i el programa de natació del Centre de Tecnificació.

L´estructura d´aquest grup de seguiment tindrà com a base, una planificació setmanal d´una sessió de preparació física i una sessió d´entrenament d´aigua a la setmana. Durant la temporada també se´ls podrà convocar per fer sessions conjuntes amb el grup de tecnificació. El seguiment no serà només a nivell presencial a les sessions dels dimarts, sinó que també es farà un seguiment d´aquests nedadors als seus entrenaments de clubs i competicions.

El grup de seguiment serà de 6 a 8 nedadors amb projecció nacional i que en un futur puguin formar part del CTD. Els grups podran variar durant la temporada, ja que serà un grup de seguiment dinàmic on s´analitzaran els resultats, entrenaments, estats de forma, etc. durant les competicions, com també l´actitud dels nedadors en els entrenaments amb els seus respectius clubs.

El coordinador serà l´encarregat de dissenyar les sessions, dur-les a terme, com també tenir comunicació directa i fluida amb els Entrenadors dels clubs i els Directors Tècnics del Centre de Tecnificació.

Els tècnics dels clubs podran proposar nedadors per a la incorporació al grup de seguiment durant la temporada. Es farà a través del correu: dtnatacion@fbnatacion.org


Personal Tècnic

Coordinador del Grup de Seguiment: Jaume Serra Arrom

Director Tècnico CTEIB: Rafa Huete Lladó

Director Tècnico CTEIB: Fernando Gomez-Reino Lecoq

Informació Grup de Seguiment

Data inici del programa: 19 d´Octubre

Dies d´entrenament: Dimarts

Lloc: CTEIB

Horari: 17 a 19:30h

Convocatòia de Nedadors Grup de Seguiment
Nom Club Any
OLIVER TOLEDO PANIAGUA MASTBAL  2007
JAVIER HERNANDEZ VILLAR MASTBAL  2007
LLUC ZANIN BARCELO CN.CALVIA  2007
Mª VICTORIA CAÑADILLAS SMOLOVA CN.PALMA  2008
ELISABETH ABAD NUÑEZ CN.PALMA  2008
ELLA VERMEER CN.LA SALLE  2008



Data límit de confirmació d´assistència: Divendres 15 d´Octubre 2021


Grup de Seguiment FBN-CTEIB 21-22



Twitter