728 x 90
Aquest contingut no aquesta disponible actualment

NOVA TEMPORADA I REINICI DEL PROGRAMA DE SEGUIMENT DE WATERPOLO

NOVA TEMPORADA I REINICI DEL PROGRAMA DE SEGUIMENT DE WATERPOLO

Aquest cap de setmana s´inicien les Jornades Seguiment per a les categories Infantil i segon any aleví, per això s´han emplaçat els clubs a participar d´uns entrenaments com a primer filtre per anar prenent contacte amb les noves generacions així com per als entrenadors corresponents.

- 25 de setembre entrenament de 14:00 a 16:00 amb a CampusEsport a UIB

- 02 d´octubre entrenament de 11:00 a 12:30 amb l´Aquàtic Sóller a Son Angelats

- 02 d´octubre entrenament de 16:15 a 18.15 amb la participació del Ciutat de Palma, Connectabalear MallorcaWPC i el CN Calvià a CTEIB.

- 09 d´octubre s´ha hagut d´ajornar l´entrenament a Eivissa pendent de reubicació al calendari.

Aquestes jornades seran importants de cara a anar veient l´evolució dels jugadors i les jugadores durant aquest inici de temporada i durant tot el seu transcurs.

Des de l´Àrea Tècnica de Waterpolo agrair a tots els clubs la predisposició i disponibilitat que estan oferint per a aquestes Jornades amb totes les dificultats que comporta estructurar els entrenaments i compaginar-los amb altres activitats així com amb els protocols COVID.

Estem encantats de tornar a poc a poc a la normalitat i reprendre i fomentar activitats que contribueixin a la formació i millora de joves esportistes i els seus tècnics.

GRÀCIES A TOTS/ES PER LA VOSTRA COL-LABORACIÓ I IMPLICACIÓ.





Twitter