728 x 90
Aquest contingut no aquesta disponible actualment

RECONEIXEMENT INSTITUCIONAL ALS ESPORTISTES OLÍMPICS

RECONEIXEMENT INSTITUCIONAL ALS ESPORTISTES OLÍMPICS

El Consolat de Mar es va convertir ahir dilluns en el marc incomparable on es va rendir merescut homenatge a tots els esportistes balears que van participar a Tòquio2020.

Merescut homenatge per a tots i cadascun d´ells i elles.

La presidenta de la FBN Núria Perea, ha assistit a aquest acte i per a la Federació Balear de Natació és un orgull haver pogut presenciar aquest acte on s´ha reconegut el nostre Joan Lluís Pons (1996) olímpic a Rio2016 i Tòquio2020.

En un acte presidit per la presidenta Francina Armengol, amb reduïda assistència com a marca la situació sanitària actual, un acte íntim, gairebé familiar que va deixar un espai per a la sorpresa per als esportistes. Cadascú va rebre la seva distinció de mans d´alguna persona significativa i que hagués estat important i marcat la seva trajectòria esportiva i personal.

En el cas de Joan Lluís Pons l´encarregat del lliurament va ser Marcelo Cuartero, el que va ser el seu entrenador al Campionat d´Espanya Infantil d´Hivern (Sabadell 2011), la seva primera participació nacional i on va aconseguir la primera medalla d´or a la prova de 400 estils, la seva prova més emblemàtica que tants triomfs ha aconseguit i tantes alegries ens ha donat.

MOLTES GRÀCIES JOANLLU PER SEGUIR SENT UN REFERENT PER A TOTS ELS NOSTRES ESPORTISTES I PEL TEU AFANY DE SUPERACIÓ I TREBALL.





Información institucional

Twitter