728 x 90
Aquest contingut no aquesta disponible actualment

AGRAÏMENT DE LA FBN

AGRAÏMENT DE LA FBN

En una temporada dura i complicada, la FBN ha volgut agrair a diferents institucions l´ajuda prestada en el desenvolupament a les diferents lligues de waterpolo balear. Aquest any ha estat especialment complicat poder avançar setmana rere setmana.

Les particularitats dels calendaris d´aquest any a causa de les restriccions COVID, l´establiment de grups bimbolla, el tancament de Son Hugo i la Piscina Municipal de Sant Josep... han fet especialment complicats la correcta evolució de les diferents competicions.

Sense la implicació de les diferents instal-lacions, i sobretot personal i tècnics municipals, regidors i ajuntaments som conscients que aquesta temporada no s´hauria pogut fer de la manera que s´ha fet, malgrat l´esforç d´esportistes i clubs.

La FBN ha lliurat un petit obsequi en mode d´agraïment i reconeixement a la seva implicació.

Volem agrair especialment a les següents persones, institucions i empreses municipals:

José Ramón Martín regidor d´esports i Francisco Sánchez director del Complex Esportiu Can Coix, Ajuntament de Sant Antoni de Portmay.

Miquel Gelabert, director de CampusEsport

Miquel Nadal regidor de Cultura i Esports de l´Ajuntament de Sóller, Bernat Reynés i Esther Camacho de Sóller 2010, Poliesportiu Son Angelats (Sóller)

Eva Serra i Joan Amengual, presidenta i gerent de l´Institut Calvianer de l´Esport respectivament, Poliesportiu Municipal Melani Costa (Ajuntament de Calvià).

Gràcies a tots i totes per fer possible que aquesta dura i complicada temporada hagi estat tot un èxit.





Twitter