728 x 90
Aquest contingut no aquesta disponible actualment

UNA ALTRA BONA ACTUACIÓ NACIONAL DEL WATERPOLO BALEAR

UNA ALTRA BONA ACTUACIÓ NACIONAL DEL WATERPOLO BALEAR

Gran resultat dels jugadors del Ciutat de Palma entrenats per Rubén Dario que han aconseguit el 4t lloc al Campionat d´Espanya de Segona Juvenil que s´ha disputat a Múrcia entre els dies 01 i 04 de juliol.

Ja dissabte van aconseguir el seu gran objectiu que era entrar entre els 2 primers al seu grup de 5 on es trobaven representants de Federacions molt més fortes que la nostra com són la Valenciana, Basca i Madrilenya. Tot i això el conjunt mallorquí va aconseguir aquesta segona plaça derrotant el Waterpolo Túria de València amb la qual cosa van poder disputar les semifinals del Campionat. Finalment no van aconseguir plaça de podi però sí una més que meritòria 4ª plaça.

Des del Club destaquen que de 6 partits disputats van aconseguir 3 victòries i 3 derrotes, totes aquestes derrotes amb equips amb representació dels seus equips absoluts nacionals en categoria nacional, fins i tot a Divisió d´honor com el Waterpolo Navarra que va ser el seu rival diumenge a la cruïlla de semifinals. Així mateix fan especial èmfasi que arribar a semifinals al grup que estaven ja va ser un gran èxit esportiu, però mirant en perspectiva i havent quedat a les portes del pòdium els sap a poc a causa de veure´s tan a prop.

Per part de la Federació Balear només cal felicitar el Ciutat de Palma pel gran Campionat que han disputat i donar-los l´enhorabona.





RESULTADOS COMPLETOS

Twitter