728 x 90
Aquest contingut no aquesta disponible actualment

NOVA CITA NACIONAL PER AL WATERPOLO BALEAR

NOVA CITA NACIONAL PER AL WATERPOLO BALEAR

El conjunt del C.N Ciutat de Palma inicia avui dia 01 de juliol fins al diumenge 04 de juliol a Múrcia la disputa del Campionat d´Espanya Juvenil de Segona juntament amb 9 equips més. El Campionat dona una plaça per al Campionat de Primera que es disputarà d´aquí a 2 setmanes a Barcelona.

L´equip juvenil representant de la Federació Balear va obtenir la classificació després d´una Lliga impol-luta on va aconseguir un ple de victòries durant tota la competició.

Englobat al Grup B s´enfrontarà a l´Alzines Boadilla, Leioa, Waterpolo Turia i Waterpolo Carthago. En cas d´aconseguir una de les 2 primeres posicions en aquest grup us permetrà jugar el Playoff pel títol contra els 2 primers classificats del grup A, on es troben els conjunts de l´Echeyde, Múrcia, Godella, Olivar i Navarra. Aquesta eliminatòria final es jugarà en format playoff de Semifinal i final el diumenge dia 04 de juliol, esperem que el nostre conjunt balear pugui disputar les places finals i aconseguir així la plaça pel Campionat de Primera.





Twitter