728 x 90
Aquest contingut no aquesta disponible actualment

FINALITZA EL CT. D´ESPANYA INFANTIL MIXTE DE WATERPOLO A MÀLAGA

FINALITZA EL CT. D´ESPANYA INFANTIL MIXTE DE WATERPOLO A MÀLAGA

Aquest diumenge va finalitzar el Campionat d´Espanya Infantil Mixt a Màlaga que es va disputar entre el 24 i el 27 de juny. Dos equips de la nostra Federació Balear ens van representar en aquest Campionat, sent per a tots dos la primera experiència en Campionats Nacionals.

El CampusEsport es va classificar com a campió de la Lliga Balear mentre que el C. N. Calvià va aconseguir la plaça per barem de punts assignats per la RFEN per a la Federació Balear.

Pel CampusEsport “el campionat d´Espanya ha estat una gran experiència amb 5 partits molt competitius i intensos amb què els/les jugadors/es han anat progressant minut a minut. Ens hem enfrontat a noves situacions, evolucionant en la presa de decisions, hem augmentat el ritme de partit i hem multiplicat el treball en equip per resoldre aquests nous reptes.”

Igualment "viure des de dins una competició d´aquest nivell també ha aportat al nostre equip una visió del waterpolo d´alt nivell des d´un pla global i estem segurs que deixaran empremta en la seva formació com a esportistes."

"Una llavor més per al futur i per als propers campionats amb què hem gaudit l´equip tècnic i jugadors/es." Uns objectius plantejats de formació, creixement tècnic/tàctic i de cohesió de grup de sobres aconseguit durant aquesta competició.

Des del C.N. Calvià tenen clar que “han complert de sobres els objectius marcats en aquest campionat. L´equip ha realitzat un creixement molt positiu al llarg de tota la temporada amb una progressió de millora constant i que durant el campionat s´ha vist incrementada encara més tant en l´aspecte de joc en equip com de cohesió de grup.”

Segons paraules des del propi club, “Enfrontar-se a equips que encara no coneixien els ha obligat a prendre decisions tàctiques al moment, durant el joc i haver d´estar concentrats, atents i compromesos en tot moment. Lluitant per aconseguir aquests objectius marcats.”

Així mateix també destaquen que poder gaudir de trobades tan emocionants i igualades ha fet que aquesta experiència hagi estat encara més motivadora i enriquidora.

Finalment ressaltar per a la nostra Federació que el C.N.Calvià ha estat premiat amb el Trofeu al “Joc Net” una cosa que tant per al propi Club com per a la nostra Federació Balear és una cosa que valorem extraordinàriament perquè són els valors que des de la nostra posició ens enorgulleix representar.





RESULTADOS COMPLETOS

Twitter