728 x 90
Aquest contingut no aquesta disponible actualment

UNA VICTÒRIA SENSE RECOMPENSA

El Mallorca WC es queda a les portes de l´ascens a Primera Divisió Nacional Femenina tot i aconseguir la victòria per 3 gols (11-8) de diferència no va poder recuperar els 4 de desavantatge que portaven del partit (15-11) d´anada jugat a Tenerife diumenge passat.

Segons comenten des del mateix club mallorquí, “les jugadores ho van donar tot, encara que van començar amb algunes imprecisions en atac, fruit dels nervis, però amb una bona defensa que feia que se n´anessin en finalitzar el primer quart amb un avantatge d´un gol ( 3-2). El Tenerife Echeyde amb algunes jugadores molt experimentades va aprofitar molt bé les seves accions ofensives i va poder revertir el marcador deixant el partit al descans amb empat a 5 gols. Tot i com estava de complicat, les jugadores del Mallorca van seguir lluitant fins al final del matx i recolzades per una grada espectacular van aconseguir posar-se amb 3 gols d´avantatge (10-7) i fins i tot van tenir la possessió a menys d´un minut ja amb el marcador a (11-8) d´aconseguir el gol que suposava l´empat a l´eliminatòria, no podent materialitzar la jugada i els últims segons ja amb possessió del Tenerife Echeyde es va acabar el matx.

Des del Mallorca WC se senten molt orgullosos de la feina feta pel conjunt començant pel cos tècnic encapçalat per l´entrenador David Garau passant per totes i cadascuna de les jugadores que han lluitat al màxim al llarg de la temporada i arribant fins a l´últim minut de competició lluitant per l´objectiu de l´ascens.

Des de l´entitat mallorquina volen donar les gràcies a l´afició que va omplir la piscina i va animar fins a l´últim moment les jugadores, mostrant en tot moment un comportament exemplar i esportiu al 100%”

Des de la Federació Balear només ens queda aplaudir i enorgullir-se del paper que ha ofert el club de la nostra Federació en aquest campionat arribant fins a la darrera eliminatòria. Així mateix estem convençuts que ben aviat les jugadores del Mallorca WC ens faran tornar a vibrar i celebrar l´ascens tan anhelat pel Waterpolo Balear.