728 x 90
Aquest contingut no aquesta disponible actualment

EL MILLOR WATERPOLO INFANTIL NACIONAL ES DÓNA CITA A MÀLAGA

EL MILLOR WATERPOLO INFANTIL NACIONAL ES DÓNA CITA A MÀLAGA

Aquest dijous 24 de juny comença a Màlaga el Campionat d´Espanya Infantil Mixte fins el proper diumenge 27 de juny, on 2 dels equips de la Federació Balear de Natació ens representaran, el Club CampusEsport com a campió de Lliga Balear i el C.N. Calvià com a segon representant de la Federació.

El Club CampusEsport està englobat al grup K, juntament amb l´organitzador Waterpolo Màlaga i el Carthago, per la seva banda el C.N. Calvià estarà al grup H, al costat de Las Palmas i el Waterpolo Algesires.

L´objectiu serà acabar entre els 2 primers de cada grup, cosa que facilitaria entrar a la part del quadre alta que disputarà els llocs d´honor de l´1 al 16.

Per part del Club CampusEsport “aquest Campionat és una gran oportunitat per al desenvolupament de les categories Inferiors, un escenari Excel-lent on aprendre a competir i seguir evolucionant i que gaudeixin.

Una recompensa per a un equip mixte compromès i il-lusionat amb el Waterpolo, el primer grup sòlid que neix de la base de la nostra escola.

Per a l´equip tècnic també els servirà per avaluar la feina feta des de fa 4 anys amb les escoles mesurant-nos contra els millors equips de cada territorial i així seguir millorant el full de ruta per a aquesta i les properes generacions.

El principal objectiu és que gaudeixin d´aquest campionat posant en pràctica allò que s´ha après a base de constància i consolidin els seus valors com a esportistes que són els que els portaran a seguir creixent com a equip, jugadors/es i persones per anar accedint als futurs campionats de categoria. cadet i juvenil.”

Des de la Direcció Tècnica del C.N. Calvià tenen clar que l´objectiu principal de cara a aquest Campionat d´Espanya Infantil és l´aprenentatge i el gaudi dels infants.

Som conscients que ens trobarem equips amb molt nivell en aquest Campionat. Per això, ho afrontem amb moltíssima il- lusió, ja que sabem que de tot el que visquem només en podem treure coses positives.

Com ja hem comentat, el nostre objectiu és gaudir l´experiència al màxim, que els jugadors vegin el nivell que hi ha fora de l´illa i els serveixi per iniciar la temporada que ve amb una motivació extra. A més, amb la lliga tan estranya que hem viscut a causa del Covid-19, poder viure aquesta experiència, ens ajudarà també a desconnectar d´aquesta realitat que ens ha pesat tant aquests mesos i ens ajudarà a acostar-nos una mica més a l´anhelada antiga normalitat que tant desitgem tots”.

Des de la Federació Balear de Natació només cal desitjar-los un gran campionat i que aconsegueixin els seus objectius marcats.





Twitter