728 x 90
Aquest contingut no aquesta disponible actualment

TOT PER DECIDIR EN EL PARTIT DE VOLTA

El partit d´anada del playoff final per la plaça d´Ascens a Primera Divisió Nacional Femenina, es va saldar amb la derrota del Mallorca Waterpolo Club contra el Tenerife Echeyde per un resultat de 15-11.

Amb uns parcials de (3-5, 3-2, 4-1, 5-3) les jugadores de David Garau van arribar amb avantatge al descans per 6-7 després d´un magnífic primer quart on van aconseguir 5 gols.

A partir d´aquell instant, les jugadores del Tenerife Echeyde van saber sobreposar-se i acompanyades pel gran matx de la portera local i la manca d´encert de les jugadores del Mallorca WC, amb diversos llançaments als pals en situacions avantatjoses, van permetre a l´equip local poder capgirar el marcador i al final aconseguir un avantatge definitiu de 4 gols.

Tot i aquest resultat tot queda obert per al matx de tornada a disputar el dissabte 26 a les 12:00 a la piscina del Best Center Sports a la Colònia Sant Jordi.