728 x 90
Aquest contingut no aquesta disponible actualment

Mallorca WC inicia l´eliminatòria Final de l´Ascens a Primera Nacional

Mallorca WC inicia l´eliminatòria Final de l´Ascens a Primera Nacional

Avui ha partit direcció Tenerife al Mallorca WC per enfrontar-se a una eliminatòria a doble partit contra el Tenerife Echeyde. Aquest primer partit es jugarà el diumenge 20 a les 11:00 hores (Canàries), 12:00 (Balears) mentre que el partit de tornada es disputarà a Mallorca el dissabte 26 a les 12:00, fent valer el primer lloc aconseguit a la Primera Fase en què va quedar primera classificada i obtenint el premi de jugar el partit de tornada com a local.

Segons l´entrenador de Mallorca WC, David Garau, “iniciem l´eliminatòria contra el Tenerife Echeyde amb molt bones sensacions, amb l´equip centrat al 100% en l´objectiu de l´ascens i amb moltes ganes de tornar a Mallorca amb un resultat positiu que ens permeti encarar la tornada en bona posició. L´equip ha treballat molt dur i molt bé aquestes últimes 3 setmanes des que va finalitzar la Fase de Grups i té entre cella i cella l´objectiu d´arribar a Primera Divisió Nacional Femenina”.

Des de la Federació Balear de Natació els desitgem el millor resultat possible al Mallorca WC i somiem que puguem comptar la temporada que ve amb un equip de Balears a Categoria Nacional de Waterpolo.

Segueix el partit en directe a:

https://www.youtube.com/c/ArsenioWaterpolo





Twitter