728 x 90
Aquest contingut no aquesta disponible actualment

ARRENQUEN ELS ENTRENAMENTS DEL GRUP DE SEGUIMENT FEDERATIU DE WATERPOLO

El 12 de juny passat es va iniciar una nova metodologia de treball des de l´Àrea de Waterpolo per gestionar de manera global els grups de seguiments per a jugadors i jugadores amb la col-laboració de tots els estaments. En aquesta primera sessió agraïm al CTEIB la cessió de les instal-lacions per poder realitzar l´activitat, i la col-laboració dels clubs que van facilitar als seus entrenadors així com els jugadors de l´any 2008-2009-2010 per a una primera presa de contacte.

Igualment es va comptar amb el col-lectiu arbitral que va estar representat per una àrbitre federativa i una delegada COVID.

El projecte es basa en un enriquiment global per als jugadors a més d´aprofitar aquestes sessions per formalitzar cursos d´aprenentatge per als nous col-legiats i els entrenadors dels clubs.

Per a aquesta primera sessió el nostre Director Tècnic es va desplaçar fins a les piscines de Campusesport i CTEIB on va fer un doble seguiment a tots els jugadors de l´illa de Mallorca, dividits en 2 grups per complir les normes d´aforament en instal-lacions, que marca la normativa COVID vigent en aquest moment.

Es va comptar amb la col-laboració dels entrenadors dels clubs Joan Francesc Lladó, Andrea Guardiola i Itziar Antón per part del Club Campusesport, Marta Mañero, pel C. Calvià, Xisco Francia pel C. Ciutat de Palma, Ruth Alonso i Marc Gregorio pel Mallorca Waterpolo Club i Ícaro Carecho per Aquatics Soller.

El programa de la sessió va estar centrat en la Defensa en Pressing amb la incidència que té el reglament específic de Waterpolo als exercicis tècnics que aprenen els jugadors.

Per aquesta fase comptem amb la col-legiada Eli Marín, a més d´exjugadora de Divisió d´Honor Femenina és una de les àrbitres més prestigioses dins de la FBN i va facilitar la informació necessària a tots els jugadors des del punt de vista del Reglament, permetent obtenir una informació molt valuosa i augmentant el coneixement global del Waterpolo.

Així mateix agrair el procedir en aquesta temporada tan atípica dels Delegats COVID, Cristina Olivieri en aquesta ocasió, que estan a totes les competicions i esdeveniments organitzats per la FBN que han permès seguir amb les nostres activitats ja sigui en l´àmbit de les competicions o com en aquest cas amb els grups de seguiment.

Enllaç 1ª CONVOCATORIA GRUPO DE SEGUIMIENTO



ALBUM DE FOTOS DIGITAL

Twitter