728 x 90
Aquest contingut no aquesta disponible actualment

Tancament de lligues juvenil i infantil amb lliurament de trofeus

Conclouen les lligues regulars de waterpolo de la FBN amb el tancament de les lligues juvenil i infantil aquest cap de setmana, a falta de jugar-se els 3 partits pendents ajornats.

En juvenil, triomf com a líder invicte del CN Ciutat amb una trajectòria de joc seriós i contundent en tots els partits. El Mallorca WPC és el segon classificat.

En infantil, victòria del CampusEsport que compta tots els seus partits com a victòries. Segon lloc també per al Mallorca WPC.

En les dues categories segueix en joc el tercer lloc en espera de jugar-se partits que van quedar ajornats aquestes setmanes passades.

A Calvià (Melani Costa) i UIB (CampusEsport) van poder recollir els trofeus els dos primers classificats de les categories juvenil i infantil respectivament i gràcies a l´equip de transmissió de la FBN, tots vam poder gaudir en directe de les trobades jugades a la UIB el diumenge i el posterior lliurament de trofeus infantil.

No volem deixar d´agrair als equips, jugadors, tècnics, instal-lacions, àrbitres i altres implicats que aquesta temporada s´hagi pogut disputar de la manera més normal possible dins la singularitat d´aquest any.

Gràcies i enhorabona a tothom.





Twitter