728 x 90
Aquest contingut no aquesta disponible actualment

​Cara i creu per a Mallorca W.P.C. i C.N. Ciutat a la Fase d´ascens a la Lliga Nacional

​Cara i creu per a Mallorca W.P.C. i C.N. Ciutat a la Fase d´ascens a la Lliga Nacional

Sort dispar dels nostres 2 representants a les Fases d´Ascens a les Lligues Nacionals de 1a Divisió Femenina i 2a Divisió Masculina respectivament.

El Mallorca WPC aconseguia 3 victòries en els seus 3 partits disputats: divendres va guanyar 12-13 Askartza Claret, dissabte a A.R. Concepció Ciutat Lineal per 6-11 i finalment el diumenge a C.D. Waterpolo Túria per 5-12. Aquestes 3 victòries els han permès ser primeres de grup i classificar-se per a la Final de la 2a Fase d´ascens on es decidirà la plaça d´ascens contra el Tenerife Echeyde Timbeque, que va quedar segon a l´altre grup. Aquests partits es jugaran en format anada i tornada els dies 19 i 26 de juny jugant la tornada amb el factor camp a favor a Mallorca en haver estat primeres de grup.

Per la seva banda, el C.N. Ciutat de Palma no va aconseguir cap victòria als 3 partits que han disputat, amb 2 derrotes i un empat, partit perdut per penals. Divendres va perdre 7-5 contra C.D.N. Urpolozaleak de Donostia, dissabte va perdre 15-12, aquesta vegada per penals després de l´11-11 del temps reglamentari contra el C.D.W. Chiclana i diumenge va tornar a perdre per 15-17 contra el Tenerife Echeyde Timbeque.

Felicitar els nostres 2 representants per l´esforç realitzat en aquestes Fases d´Ascens i desitjar molta sort al Mallorca WPC que es troba tan sols a 2 partits d´aconseguir jugar la temporada que ve a la categoria Nacional de 1a Divisió Femenina.

Agraïment al C.D.W. Chiclana per la fotografia





Twitter