Aquest contingut no aquesta disponible actualment

Èxit del Mallorca WPC

Cap de setmana perfecte per a les jugadores del Mallorca Waterpolo a la primera fase de la promoció d´ascens a primera divisió nacional femenina.

Van quedar enquadrades en un grup difícil amb Claret Askartza ( País Basc), Concepción B ( Madrid) i Waterpolo Turia ( Comunitat Valenciana).

En el primer matx contra Claret Askartza la igualtat va ser màxima a la primera meitat del matx amb les mallorquines sempre a dalt amb 1/2 gols i al tercer quart van acabar amb un ampli avantatge de 5 gols. A l´últim quart, la relaxació i el cansament del viatge van portar el marcador al 12:13 final i els primers 3 punts al caseller Balear.

A la segona jornada, dissabte a la tarda van disputar el matx contra la Concepció B, un equip filial de divisió d´honor. Les mallorquines sabien que guanyant aquest duríssim matx, la primera plaça era seva i la tornada de la final a casa i encara que van començar una mica dubitatives el primer (0-2) i segon quart (3-3), la segona meitat del partit va ser clarament per al Mallorca que liderat per una fantàstica Blanca Gil (5 gols) van posar el marcat final en un ampli 6-11.

L´alegria es va desbordar al quadre Balear que sabia que estava a dues passes d´aconseguir l´ascens i amb el seu públic al partit de tornada.

Però no satisfetes, van buscar el ple de victòries a l´última jornada de diumenge contra el Waterpolo Túria, un equip molt jove i un creixement molt gran.

Sense marge per a la sorpresa, les jugadores del Mallorca es van posar ràpid per davant al marcador i no el van abandonar fins al final, podent rotar la banqueta i donant molts minuts a les més joves, que ho van saber aprofitar, el marcador final es va parar a 5-12.

Finalitzada la primera fase, l´equip descansarà uns dies i es posarà fil a l´agulla per preparar el complicadíssim partit contra un reforçat Tenerife Echeyde a l´illa Canària dia 19 de juny i la tornada dia 26 de juny a Mallorca en una instal-lació encara per determinar .