728 x 90
Aquest contingut no aquesta disponible actualment

RESPECTE A LA NO PRESÈNCIA DE PÚBLIC A LES COMPETICIONS ORGANITZADES PER LA FBN

RESPECTE A LA NO PRESÈNCIA DE PÚBLIC A LES COMPETICIONS ORGANITZADES PER LA FBN

Apreciats/des amics/gues:

Fa uns dies, va acabar l´estat d´alarma però malauradament no ho ha fet la pandèmia, tot i que és cert que cada cop veiem més a prop el final d´aquest malson. Aquest canvi de situació ve acompanyat d´alguns canvis a la nostra vida quotidiana i també a l´activitat esportiva, però no podem abaixar la guàrdia ni afegir problemes a una situació tan fràgil.

És per això, que la Junta Directiva de la Federació Balear ha decidit continuar sense públic a les competicions de totes les nostres modalitats ia les quatre illes, tal com estableix el protocol COVID-19.

Tot i que és cert que en determinats esports es permet l´entrada a les graderies de dos acompanyants per menor que participa en un esdeveniment competitiu federatiu, no hem d´oblidar que no tots els esdeveniments tenen les mateixes característiques ni comparteixen els mateixos tipus de recintes. Més encara la nostra Federació, que conté modalitats aquàtiques tan diferents i que igual que la resta, es competeix a les quatre illes amb diferents restriccions.

Com a Junta de la Federació Balear de Natació no actuem pensant només en restriccions, sinó en seguretat i igualtat; i hem de vetllar per no crear cap mena de greuge comparatiu entre modalitats o illes. És per això que mentre no puguem garantir com a mínim un acompanyant per participant en les nostres competicions, seguirem celebrant les competicions sense públic. Aquesta decisió evitarà ocasionar situacions injustes en no ser possible permetre l´entrada a tots els acompanyants dels nedadors a causa de la limitació d´aforament a les competicions; a banda que algunes instal-lacions continuen sense permetre l´accés a les grades.

Només us demanem una mica més de paciència.

Moltes gràcies.





Twitter