728 x 90
Aquest contingut no aquesta disponible actualment

CT. D´ESPANYA WATERPOLO FF.TT. INFANTIL FEMENÍ I MASCULÍ

CT. D´ESPANYA WATERPOLO FF.TT. INFANTIL FEMENÍ I MASCULÍ

Durant tres intensos dies de waterpolo a les instal-lacions del Centre de Natació M86, el waterpolo balear tant en categoria femenina com en la categoria masculina competien al Campionat d´Espanya de Waterpolo per Federacions Autonòmiques Infantil.

Aquest any la competició ha estat diferent perquè s´ha celebrat després d´un any on tots els esportistes han entrenat condicionats pel COVID-19, per la qual cosa no s´ha pogut disputar la lliga territorial.

El Campionat d´Espanya s´ha celebrat durant els dies del 29 al 31 de març a Madrid. En total hi han participat 20 seleccions (12 masculines i 8 femenines).

La selecció femenina formava part del segon grup format per Madrid, el País Valencià i l´Aragó. L´equip Balear quedava 4t de grup, fet que els va conduir a lluitar per a la 5a i 8a plaça contra les basques. El País Basc sentenciava el partit amb un marcador de 13-3 de manera que les baleàriques lluitarien per la 7a i 8a plaça contra les Canàries. Les baleàriques guanyaven el duel entre illes (11-1), aconseguint així la 7a plaça del Campionat d´Espanya.

La selecció masculina formava part del 4t grup format per Ceuta i Castella-la Manxa. L´equip Balear aconseguia els 6 punts, acabant així 1a de grup. Això els portava a lluitar a quarts de final contra una potent Madrid, deixant un marcador favorable per als madrilenys (14-4). Els baleàrics passaven a lluitar per a la 7a i 8a plaça contra la Comunitat Valenciana. Després d´un intens matx els valencians van aconseguir emportar-se el partit. Així Balears quedava a la 8a plaça del Campionat d´Espanya, a més per la seva actitud tant dins com fora de l´aigua rebia el trofeu al “JOC NET”.

Resultados Femeninos

Resultados Masculinos 

GALERIA FOTOGRÀFICA DE LA COMPETICIÓ:

Sonia Galindo (FMN)

http://fmn.soniagalindofotografa.es/





VISIONADO DE PARTIDOS CANAL RFEN:

Twitter