728 x 90
Aquest contingut no aquesta disponible actualment

CT. DE BALEARS D´HIVERN DE NATACIÓ ARTÍSTICA

Després de molta incertesa i ajornaments provocats per la situació sanitària a l´illa, per fi es va poder celebrar el Campionat de Balears d´hivern de Natació Artística a les instal-lacions del CTEIB de Palma els dies 27 i 28 de març.

Extremant les mesures de seguretat i com és habitual en les competicions federatives aquesta temporada aquesta competició es va desenvolupar sense públic, però es va transmetre al complet en streaming per poder seguir-la des de casa.

Si bé va ser bressol competició de format reduït, hem d´assenyalar la inclusió a la competició del Duo Mixt Màster i de les proves de Highlights, sempre vistoses.

Volem agrair als clubs participants l´esforç realitzat per poder arribar a aquesta cita en les millors condicions ia les nedadores per l´esforç i il-lusió per continuar entrenant malgrat les dificultats.

Agrair a la Direcció General d´Esports i al CTEIB per la seva disponibilitat i ajuda en la cessió de la instal-lació per poder desenvolupar la competició.

Agrair finalment a jutges, àrbitres, voluntàries, streaming i totes aquelles persones que d´una manera o altra han aconseguit que, malgrat tot, el campionat fos un èxit.

Enllaç canal de youtube per veure el campionat.

https://www.youtube.com/channel/UCooqNmggeWFkb4FT7zTg1lA





Resultados completos:

Twitter