728 x 90
Aquest contingut no aquesta disponible actualment

Mallorca Waterpolo Club Campiones de Lliga 2020/21

Les jugadores del Mallorca WPC es van proclamar, dissabte passat 13 de març, Campiones de Lliga femenina absoluta de la Temporada 2020/21 després de vèncer el Campus Esport per 15 a 11.

En una temporada marcada per les especials circumstàncies que ens està deixant la Covid-19, les jugadores entrenades per David Garau han demostrat un excepcional exercici guanyant tots els partits disputats fins ara contra el Campus Esport femení, l´altre equip amb què es jugaven poder participar a la Fase d´Ascens a categoria nacional. Queden 3 partits per completar el cicle de 8 partits contra el Campus per finalitzar la Lliga en què l´equip seguirà treballant per millorar i afrontar de la millor manera possible la lluita per una plaça d´ascens al maig.

No volem deixar d´agrair l´esforç dels dos equips, jugadores (moltes compatibilitzen els partits amb l´arbitratge), tècnics, directius, personal de suport... així com recordar-nos de les jugadores del C.N. Ciutat i C.N. Sant Josep que aquest any no van poder participar a la lliga.

Fotografia: Mallorca WPC http://mallorcawpc.es/





Twitter